Indlevering

  • Gratis og uforpligtende vurdering                  
    Hvis du har en vare, som du overvejer at sælge, skal du blot kontakte et af vores auktionshuse - kontakt og adresser. Her får du en gratis og uforpligtende vurdering. Hvis varen skal på auktion indikerer vurderingen, hvilket hammerslag varen kan forventes at få ved salg på auktion. Vurdering er ikke en eksakt videnskab, men en indikation. I sidste ende er det altid køberne, der bestemmer prisen, og den fluktuerer. Det betyder, at visse hammerslag vil falde højere eller lavere end vurderingen. Læs mere om Hvad kan sælges.

    Hos Auktionshuset.com kan du sælge på auktion eller til fast pris. Hver har sine fordele - kontakt nærmeste auktionshus eller læs mere om auktion og fast pris.

    Vurdering kan foretages på tre måder:
  1. Tag varen med til dit lokale auktionshus 
  2. Kontakt dit lokale auktionshus pr. telefon                                                 
  3. Send en e-mail med beskrivelse og foto af varen til dit lokale
    auktionshus
  • Indlevering
    Hvis du vælger at indlevere, bliver varen fotograferet, beskrevet og sat på onlineauktion. Typisk indenfor 1-3 dage.
    En salgsperiode løber typisk 7 dage.

    Varen kan samtidig besigtiges i det Auktionshuset.com auktionshus, den er indleveret i, og vores mange registrerede kunder kan byde på varen online.

    Når varen er solgt, får sælger en e-mail, der bekræfter dette.

  • Transport
    Vi kan altid assistere dig med få hentet dine varer til salg. Kontakt et af vores auktionshuse, der kan informere nærmere. Vi kan også anbefale disse transportfirmaer, du kan selv kontakte et af dem og entrere transport.

  • Vurdering i hjemmet
    Drejer det sig om et større samlet bo eller effekter af særlig interesse og værdi, kan du ringe eller skrive og aftale et vurderingsbesøg i dit hjem. Er det med henblik på salg, er denne service gratis.
    Såfremt du ønsker dine ting sat til salg, er Auktionshuset.com gerne behjælpelig med at arrangere transport. Omkostningen for transporten fratrækkes din afregning.

  • Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. 

 

Ofte stillede spørgsmål
Kan jeg få vurderet mine effekter ud fra billeder?
Ja, du kan sende dine billeder via vores online vurdering. Du vil herefter blive kontaktet af en vurderingsekspert. Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge vores auktionshus og få en vurdering på stedet.
Hvornår får jeg svar på min forespørgsel?
Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt. Så vidt muligt inden for 2-3 dage.
Hvad skal jeg som sælger betale i salær?
For hvert solgt varenummer beregnes et sælgersalær på 16% af budsummen samt DKK 200 (ved Tidligere leasingbiler DKK 600, EUR 80 samt ved Frimærker, Mønter, sedler og barrer DKK 50, EUR 7) i sælgergebyr på dit salg. Salæret og sælgergebyret er inkl. moms og dækker alle omkostninger ved salget, herunder registrering, fotografering, internetvisning og opbevaring i salgsperioden. Salæret og sælgergebyret fratrækkes ved afregningen til sælger.
Hvornår sættes min vare til salg?
De fleste varer sættes til salg 2-3 dage efter de er indleveret.
Hvor lang tid løber salget?
Et salg løber typisk 7 dage.