Postforsendelse

UPS og andre leveringstjenester har midlertidigt suspenderet deres service i Ukraine, Hviderusland og Rusland.

Som følge af Brexit oplever vi lige nu ekstra udfordringer i forbindelse med levering af varer til Storbritannien. Vi henviser til uafhængige transportører, som kan kontaktes for levering af varer til lande udenfor EU. Find de uafhængige transportører her

 

Hvad kan sendes med posten?

Vi forsøger at sende flest mulige varer med posten, for at få din vare frem så hurtigt som muligt. Med enkelte undtagelser, sender vi alle mindre genstande, der vejer op til 20 kg.

Kuvert/æske eller pakke

Vi har mulighed for at sende postvarer i tre formater:

    Kuvert/æske: benyttes til forsendelse af helt små genstande som fx
    smykker, armbåndsure og enkelte mønter eller frimærker.
    Pakke: benyttes til forsendelse af lidt større ting, fx små lamper og bøger.
    Skrøbelig pakke: benyttes til forsendelse af skrøbelige effekter, der kræver
    særlig emballage og pakning, fx glasvarer og instrumenter.

Priser for forsendelse
Prisen for forsendelse er afhængig af varens vægt, størrelse og skrøbelighed samt den endelige destination.

Prisen dækker administration, arbejdstimer, pakkemateriale, porto og værdiforsikring. Den let forhøjede pris på skrøbelige pakker skyldes de ekstra omkostninger, der er til den særligt solide og ekstra grundige emballering, som er nødvendig, for at den skrøbelige vare kommer sikkert frem.

Under forløbet af en auktion kan du få vist prisen for levering for den pågældende vare.

Du kan se priser for postforsendelser her

Prisen er pr. varenummer. Dog kan flere varenumre efter forudgående aftale sendes samlet, såfremt det enkelte auktionshus anser dette for pakkemæssigt forsvarligt. Hammerslaget på de pågældende varer skal dog være faldet inden for 5 hverdage.
 

Betaling for forsendelse
Benytter du vores onlinebetaling kan du betale pakkeforsendelsesomkostninger samtidig med at du betaler din vare. Betaler du via bankoverførsel, mærk venligst din indbetaling med 'kundenummer, varenummer, forsendelse'.


Bemærk, hvis du ikke er hjemme, når pakken bliver forsøgt leveret, vil den blive afleveret i den nærmeste pakkeshop, hvor du så skal hente den.

Ofte stillede spørgsmål
Jeg har aftalt transport af min købte og betalte vare, men nu er der gået noget tid, og jeg har endnu ikke modtaget den, hvorfor?
Kontakt din transportpartner med det ordrenummer, som du har fået ved bestilling af transport. De kan prøve at spore varen for dig.
Hvorfor sendes våben ikke med posten?

Våben sendes ikke med posten, fordi det er ulovligt at postforsende våben eller blankvåben, som kræver behørig tilladelse. Nogle transportfirmaer har tilladelse til at transportere våben, herunder vores transportpartner. Du er velkommen til at kontakte det pågældende auktionshuset.com auktionshus for nærmere information.

Bemærk venligst: Har du ikke bopæl i Danmark, må du ikke selv udføre våbnet af Danmark, eftersom du ikke har tilladelse til at besidde våbnet i Danmark. Våbnet skal da sendes til dit hjemland med en transportør, der lovligt kan transportere våbnet.

Hvem anbefaler I som transportfirma?
Læs mere herom under Levering