Om Auktionshuset.com


Velkommen til auktionshuset.com

I mere end 30 år har vi været med til at forme kunst- og designauktioner. Vores passion er nemlig at bringe en bred vifte af kunstneriske gemte skatte inden for rækkevidde, lige fra de mere overkommelige til de mere eksklusive.

 

På historien fra fortiden løfter vi auktioner ind i fremtiden

I 2023 udvidede vi ved at købe aktiviteterne fra det konkursramte Lauritz.com. Det betyder, at vi er større, men vi har stadig samme næse for originalitet. Samme kvalitet. Samme professionalisme. Et moderne auktionshus, hvor du finder et omfattende udvalg af moderne og ældre kunst, møbler, antikviteter, smykker, ure og elektronik.

 

Altid tæt på dig 

Du kan både deltage i daglige auktioner online med over 5.000 objekter om måneden og i vores fysiske auktioner, der afholdes fire gange årligt med fokus på udvalgt kunst og design. Uanset hvor du bor, er vi tæt på dig med otte auktionshuse placeret i Hørsholm, Brøndby, Roskilde, Odense, Vejle, Aarhus, Aalborg og på Bornholm. Vores specialister står klar til at vurdere dine genstande og hjælpe dig med at indlevere dem til auktion. Tag også gerne på opdagelse i vores showrooms, hvor kommende auktionsobjekter står udstillet.

Som kunde hos Auktionshuset.com har du mulighed for både at købe og sælge på vores auktioner.

 

Historien 

Auktionshuset.com blev etableret i 1993 i Hillerød af Ole Steen Christensen som Auktionshuset i Hørsholm. I 2022 overtog erhvervsmanden Ib Henrik Rønje Auktionshuset i Hørsholm efter at have været aktionær siden 2015, og i august 2023 udvidede han ved at købe aktiviteterne fra det konkursramte Lauritz.com. De i alt syv auktionshuse er i dag samlet i selskabet Auktionshuset.com A/S.