Betaling

 

Køb betales med betalingskort eller MobilePay. Dette gør du via 'Betalinger' på på Min side.

Vi modtager følgende betalingskort
- Visa
- Mastercard
- Dankort


Kortgebyrer oplyses altid forinden endelig godkendelse af din betaling.

 

Verified by Visa og MasterCard Secure Code

Er dit kort tilknyttet sikkerhedsløsningen Verified by Visa / MasterCard Secure Code vil du modtage en SMS med en engangskode, som du skal indtaste. Læs mere om Verified by Visa her og om MasterCard Secure Code her

 

To-faktorgodkendelse

Nu er det blevet endnu mere sikkert at handle online - to-faktor-godkendelse, læs mere her.

 

 

Andre betalingsmuligheder i vores auktionshuse

Vigtigt:
Husk at anføre kundenummer samt varenummer ved bankoverførslen. Betalingsmodtager: Auktionshuset.com A/S

Eventuelle omkostninger påhviler køber. Bemærk, at der ved denne betalingsform bør påregnes en transaktionstid på op til 3 dage, hvor varen ikke kan udleveres.

Såfremt betaling sker fra udlandet, skal du sørge for, at alle bankomkostninger, såvel i egen bank, som i modtagerbank, betales af dig, således at vi modtager det præcise beløb for den købte vare.


BEMÆRK
at overfører man penge mellem EU-lande inkl. Norge kan man bede sin bank om at lave en EU standard betaling, dette skal ifølge et EU regulativ ske til samme gebyr som en indenlandsk bankoverførsel. Man skal dog være opmærksom på at betalingen skal overholde nogle bestemte formkrav. Kontakt din bank for nærmere information, henvis eventuelt til regulation Nr. 2560/2001.


Faktura:
Efter køb af en vare kommer navn og adresse fra kundeprofilen til at fremgå af fakturaen. Når først der er faldet hammerslag, kan vi desværre ikke tilbyde at ændre navnet på fakturaen - fx til et firmanavn.