Tilbage til varen
Tip en ven
Modtagerens e-mail-adresse:
Afsender:
Din kommentar til varen:
Sikkerhedskontrol:
Du behøver ikke sikkerhedskontrollen, hvis du logger ind her
 
Walead Beshty født 1976 cd
På grund af copyright afgift på varen kan billederne ikke vises.
Walead Beshty. Butiksinteriør med kunstneren, der ligger på knæ med hovedet i en pude fra serien 'The Phenomenology of Shopping', c-print monteret på plade bag plexiglas, 173 x 121 cm. Dette oplag på 2 samt AP.

Dette værk er en del af Morten Lunds samling af konceptuel kunst, der er på auktion hos Lauritz.com. Se og byd på alle værkerne her.

Bemærk: Værkerne præsenteres på særeftersyn i Victors Garage, Hovedvagtsgade 8, 1103 København K, fredag d. 19 kl. 14-19 og lørdag d. 20. kl. 11-15. Der er fri entre for alle interesserede. D. 18.-21. juni er eftersyn på værkerne i Herlev derfor ikke muligt.
 Til toppen

SÅ NEMT ER DET AT SÆLGE PÅ LAURITZ


1. Vurdering af din vare
Så får du en god ide om, hvad du kan få for den. Vores vurderingseksperter kan træffes på telefon, i vores auktionshuse og online.
2. Opskrivning af vare
Din vare indleveres i et auktionshus (vi kan hjælpe med transport). Her beskrives den, ligesom vi tager professionelle fotos, inden varen sættes på auktion.
3. På auktion
Lauritz.com har ca. 3 mio. kunderegistreringer og 4. mio. online besøg om måneden, så din vare eksponeres massivt overfor et købestærkt publikum.
4. Modtag betaling
Din fortjeneste udbetales direkte til din bankkonto.
Brug af dette website forudsætter accept af aftalerne om købs- og salgsvilkår samt persondatapolitik.
Copyright Lauritz.com 2004-2021