Tilbage til varen
Tip en ven
Modtagerens e-mail-adresse:
Afsender:
Din kommentar til varen:
Sikkerhedskontrol:
Du behøver ikke sikkerhedskontrollen, hvis du logger ind her
 
Helsides annonce i Ekstra Bladet - 6 spalter á 365mm
Helsides annonce i Ekstra Bladet - 6 spalter á 365mm - som skal indrykkes i avisen på en hverdag eller lørdag mellem 04/10 og 3/11 (begge incl.) 2013. Annoncen placeres på en højre side længst muligt fremme i avisen. Auktionsvinder leverer trykklart materiale og overholder deadlines. Se:

Materialekrav

Deadlines

Ekstra Bladet kan mod betaling hjælpe med at udforme annoncen.

Ekstra Bladet er et politisk uafhængigt dagblad i tabloidformat. Avisen købes fortrinsvis i løssalg. Journalistisk behandles emner, der optager den almindelige dansker - ofte med en samfundskritisk vinkel.
Ekstra Bladet har 252.000 daglige læsere, der demografisk er fordelt som Danmarks befolkning med nogenlunde lige mange øst og vest for Storebælt. Der er en overvægt af mandlige læsere, og sammenlignet med andre betalte dagblade er andelen af yngre læsere (15-29 år) højere * (Kilde: Gallup)

BEMÆRK: I henhold til forbrugeraftalelovens § 17, stk. 2, nr. 1 er der ikke fortrydelsesret på immaterielle køb samt rekreative fritidsaktiviteter, som fx kulturarrangementer, rejser eller oplevelser, hvis det fremgår af auktionen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode, den pågældende tjenesteydelse skal udføres.
 Til toppen

SÅ NEMT ER DET AT SÆLGE PÅ LAURITZ


1. Vurdering af din vare
Så får du en god ide om, hvad du kan få for den. Vores vurderingseksperter kan træffes på telefon, i vores auktionshuse og online.
2. Opskrivning af vare
Din vare indleveres i et auktionshus (vi kan hjælpe med transport). Her beskrives den, ligesom vi tager professionelle fotos, inden varen sættes på auktion.
3. På auktion
Lauritz.com har ca. 3 mio. kunderegistreringer og 4. mio. online besøg om måneden, så din vare eksponeres massivt overfor et købestærkt publikum.
4. Modtag betaling
Din fortjeneste udbetales direkte til din bankkonto.
Brug af dette website forudsætter accept af aftalerne om købs- og salgsvilkår samt persondatapolitik.
Copyright Lauritz.com 2004-2021