Tilbage til varen
Tip en ven
Modtagerens e-mail-adresse:
Afsender:
Din kommentar til varen:
Sikkerhedskontrol:
Du behøver ikke sikkerhedskontrollen, hvis du logger ind her
 
Kulfiberring C6 med 0,17 carat brilliant fra Anne Cohen - Til fordel for Knæk Cancer 2014
Kulfiberring C6 med 0,17 carat brilliant fra Anne Cohen. Vejl. værdi 12.800 kr. (Kulfiberring med én brilliant 0,17 Carat, Top Wesselton/ VVS ). Ringen er doneret af Anne Cohen.

Duplicity in life …. Black as coal Clear as light itself. C6 smykker er lavet i carbon, besående af èt grundstof men to forskellige materialer i form af kulfiber og diamanter, som er forenet i ét. Carbon er det sjette grundstof i det periodiske system, deraf C6. At det mest enkle element vi har på fast form kan udmønte sig som enten grafit eller som en diamant, var paradokset der fik Anne Cohen til at undre sig.
Denne undren har ført til en smykke serie bestående af udelukkende sorte kulfiber ringe i sat diamanter. Anne Cohen ønsker at illustrere det unikke øjeblik, hvor tiden står stille og kontrasterne er forenet i ét. Et still leben billede af livet, med kontrasterne og det uendelige.

Hele beløbet (hammerslag, gebyr og salærer) går ubeskåret til Knæk Cancer 2014. Lauritz.com donerer således både køber- og sælgersalær.
Læs mere om Knæk Cancer 2014
eller se alle Knæk Cancer donationerne her.

Alle varenumre kan afhentes hos Lauritz.com, i det showroom hvor varen er til salg. For effekter hos Lauritz.com i Herlev kan varer først afhentes fra mandag d. 27. okt. kl. 14.00.
 Til toppen