Tilbage til varen
Tip en ven
Modtagerens e-mail-adresse:
Afsender:
Din kommentar til varen:
Sikkerhedskontrol:
Du behøver ikke sikkerhedskontrollen, hvis du logger ind her
 
Lejre Kommune: Sejl, fisk og spis som en viking (op til 20 pers) - Til fordel for Danmarks Indsamling
Bemærk: Denne auktion kan ikke fortrydes.

Beskrivelse af oplevelse: Tag med på fiskeeventyr på Roskilde Fjord i Nationalpark Skjoldungernes Land, hvor vi sejler og fisker sild, hornfisk og makrel fra et ægte vikingeskib med sejl og årer og derefter tilbereder vores fangst i Sagnlandet Lejre. Her står vikingekokken klar med datidens råvarer og bål og gryder. Kort sagt en dag i det fri med sejlads, levende historie, eventyr, fiskeri, spænding og sand vikingemad. Pakken inkluderer Sejlads med vikingeskib fra Vikingtours, to fiskeguider, alt fiskeudstyr, fortidssnacks på vikingeskibet og måltidet efterfølgende, som I selv er med til at tilberede. Lystfiskeren Gordon P. Henriksen, der bl.a. er kendt fra DR2, DR Ultra og National Geographic Channel er vært for turen.
Gælder for antal personer: Op til 20 personer
Hvor finder det sted: Mødested: Lejre v/ Vikingtours, Hornsherredsvej 202, Lyndby Strand, 4070 Kirke Hyllinge. Afslutningssted: Sagnlandet Lejre, Slangealleen 2, 4320 Lejre. Kørsel i egne biler.
Længde af oplevelse: Arrangementet varer 6 timer og er som udgangspunkt sat til fra kl. 9-15.
Oplevelsen kan foregå i perioden 15 maj til 30 sept. og kan være på en weekend eller hverdag. Dato skal dog aftales med arrangørerne og der tages forbehold for at båd/guider kan være tilstede.
Udløbsdato: 30 sept. 2017

På denne auktion udleveres et værdibevis som enten skal afhentes i auktionshuset eller sendes mod gebyr. Værdibeviset skal anvendes indenfor 2017 efter aftale. Bemærk: Denne auktion kan ikke fortrydes.Denne vare er del af en større velgørenhedsauktion til fordel for Danmarks Indsamling. Hele beløbet (hammerslag, gebyr og salærer) går ubeskåret til Danmarks Indsamling 2017. Lauritz.com donerer således både køber- og sælgersalær.

Se alle auktionerne til fordel for Danmarks Indsamling lige her.

Bemærk: I henhold til forbrugeraftalelovens § 17, stk. 2, nr. 1 er der ikke fortrydelsesret på rekreative fritidsaktiviteter, som fx kulturarrangementer, rejser eller oplevelser, hvis det fremgår af auktionen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode, den pågældende tjenesteydelse skal udføres.
 Til toppen