Tilbage til varen
Tip en ven
Modtagerens e-mail-adresse:
Afsender:
Din kommentar til varen:
Sikkerhedskontrol:
Du behøver ikke sikkerhedskontrollen, hvis du logger ind her
 
Madworkshop med hamp fra Møllerup Brands, for op til 12 personer - Til fordel for Cannabis Danmark
Invitér venner eller kolleger til en sjov og lærerig dag i køkkenet for fuld hamp!
På denne workshop giver Møllerup Brands en introduktion til brugen af hamp i hverdagskøkkenet med sunde, nemme og lækre retter.

Vi er klar til at servere masser af viden om, hvordan man kan sammensætte et måltid, hvor hamp og velsmag spiller hovedrollen. Sammen laver vi en tre-retters menu med masser af grønt - og hamp fra Møllerup, der er nordens største producent af fødevarer med hamp.

Hamp indeholder nemlig over 30% protein, de ni essentielle aminosyrer samt omega 3, 6 og 9 fedtsyrer og giver dermed et næringsrigt boost til din mad!

Vi kommer til dig og laver en madworkshop for op til 12 personer.
Vi medbringer alle ingredienser – du sørger for gæster, køkkenfaciliteter og service. Vi tilpasser naturligvis workshoppen efter dine ønsker.

Normalpris: DKK 8.000. Det med småt:
Det forudsætter, der er adgang til et køkken med ovn. kogeplader. køkkenvask og opvask. Gælder kun i Jylland og på brofaste øer. Workshoppen afholdes på en hverdag (mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag) inden 31/12 2021.

Læs mere om Møllerup Godsher.

Bliv yderligere inspireret her: @moellerup

Læs mere om Cannabis Danmark her.

Hele beløbet (hammerslag, gebyr og salærer) går ubeskåret til Cannabis Danmark. Lauritz.com donerer således både køber- og sælgersalær. Se alle donationerne på auktion til fordel for Cannabis Danmark her.
 Til toppen