Tilbage til varen
Tip en ven
Modtagerens e-mail-adresse:
Afsender:
Din kommentar til varen:
Sikkerhedskontrol:
Du behøver ikke sikkerhedskontrollen, hvis du logger ind her
 
Fra Cisternernes dyb til Guldalderens top - Til fordel for Danmarks Indsamling 2021
Bemærk: Hvis denne vare er en oplevelse kan den ikke fortrydes.

Fra Cisternernes dyb til Guldalderens top
Doneret af Frederiksberg Kommune

Privat omvisning og sejltur i Cisternerne efterfulgt af frokost med kaffe og kage i Bakkehusets Orangeri for 2 personer og besøg på Bakkehuset.

Med en eksklusiv privat omvisning i Cisternerne får I fortællingen om det tidligere vandreservoirs helt særlige arkitektur, historie og udstillingen, der venter. Efter endt omvisning, sender Cisternernes formidler jer på en sejltur i udstillingen Event Horizon af Tomás Saraceno, hvor I selv skal padle og navigere jer igennem en sælsom rejse under jorden. Her åbenbarer forskellige kunstværker sig efterhånden, som man stævner ud og bevæger sig ind i det ukendte mørke.

Herefter er det tid til frokost og kaffe i Bakkehusets stemningsfulde Orangeri, hvor I kan nyde mad lavet på de bedste råvarer samt udsøgt og nøje udvalgt kaffe, te, safte, vin og øl.

Efter frokosten er der adgang til Bakkehuset, Frederiksbergmuseernes litterære og kulturhistoriske museum, som sammen med den omkringliggende have giver et autentisk indblik i 1800-tallets livsformer.

Gælder for antal personer: 2

Hvor finder det sted: Cisternerne og Bakkehuset. Mødested foran Cisternernes indgang ved glaspyramiden i Søndermarken, overfor Zoo og Frederiksberg Slot.

Længde af oplevelse: En eftermiddag. Rundvisningen varer cirka halvanden time, så husk godt fodtøj. Herefter frokost i Bakkehusets Orangeri til en værdi af 500,- og adgang til Bakkehuset på egen hånd.

Udløbsdato: Sidste besøgsdato er d. 30 september 2021.

For at indløse oplevelsen skal du kontakte Cisternerne senest en måned forud for dit besøg. Vær opmærksom på, at Orangeriet har lukket på mandage.

På denne auktion udleveres et værdibevis som enten skal afhentes i auktionshuset eller sendes mod gebyr. Værdibeviset vil indeholde kontaktoplysninger til yderligere koordinering af modtagelse af vare eller oplevelse (inklusiv møder med beskrevet politiker eller anden personlighed). Med mindre andet er beskrevet, skal værdibeviset anvendes inden udgangen af 2021.

Denne auktion er del af en større velgørenhedsauktion til fordel for Danmarks Indsamling. Hele beløbet (hammerslag, gebyr og salærer) går ubeskåret til Danmarks Indsamling 2021. Lauritz.com donerer således både køber- og sælgersalær.

Læs mere om Danmarks Indsamling 2021 og se alle auktionerne her.

Bemærk: I henhold til forbrugeraftalelovens § 17, stk. 2, nr. 1 er der ikke fortrydelsesret på rekreative fritidsaktiviteter, som fx kulturarrangementer, rejser eller oplevelser, hvis det fremgår af auktionen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode, den pågældende tjenesteydelse skal udføres.
 Til toppen