Tillbaka till varan
Tipsa en vän
Mottagarens e-postadress:
Avsändare:
Din kommentar till varan:
Säkerhetskontroll:
Du behöver inte säkerhetskontrollen om du loggar in här
 
Eksklusiv Formel 1-oplevelse i Hanoi, for én person, 2.-6. april 2020
Til fordel for: RaceBusiness

Formel 1-oplevelse i Hanoi for én person

Bemærk: Rejsen finder sted i perioden 2.-6. april 2020.

Bliv en af de første til at opleve, når Formel 1 kommer rullende gennem Hanois gader i april 2020. Løbet er et street-race i den vestlige del af byen, og vi har sikret os nogle af banens bedste Grand Stand-pladser. Herfra skal du opleve kørerne kæmpe om at være den første tur at løfte trofæet i Vietnam!
Du kommer til at bo på det 5*-hotel Pan Pacific centralt beliggende i Hanoi og med udsigt over Weat Lake søen. På toppen af hotellet ligger baren The Summit med flot udsigt over byen og søen, og her kan man på fantastisk vis nyde en drink ved solnedgang. Hotellet har desuden en stor indendørs pool med perfekt lysindfald som kan bruges hele året og uafhængig af vejret.Der er mange rooftop-barer i byen, hvorfra du kan nyde solen og blive hypnotiseret af det kaotiske summende byliv som udspiller sig i Hanois gader. I kort afstand fra vores hotel kan du opleve de fleste af byens seværdigheder og et stort udvalg af fantastiske restauranter, som byder på spændende fusionsmad og klassiske retter. Hvis du ønsker at opleve mere af Vietnam, kan opholdet i Hanoi nemt kombineres med et besøg til den smukke Halong bugt eller den sydlige del af landet.

REJSEN INKLUDERER:

- Fly fra København til Hanoi t/r med mellemlanding, 2.-6. april 2020 (bemærk dog ankomst i København den 7. april 2020 om morgenen)
- Transfer t/r fra lufthavn til hotellet
- 3 nætter i delt dobbeltværelse på det 5-stjernede hotel Pan Pacific i Deluxe-værelse, inkl. morgenmad
- Velkomst pool-party med mad og drikke
- Transfer til banen lørdag og søndag
- Grand Stand Turn 7 og 8

Vejl. udsalgspris 14.995,- kr., tillæg for enkeltværelse: 6.900,- kr.

Hele beløbet går til: RaceBusiness. Lauritz.com donerer således sælger og købersalær til formålet.

I henhold til forbrugeraftaleloven er der ikke fortrydelsesret på rekreative fritidsaktiviteter, som fx kulturarrangementer, rejser eller oplevelser, hvis det fremgår af auktionen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode, den pågældende tjenesteydelse skal udføres.

Lauritz.coms grundlægger og ejer Bengt Sundstrøm besøgte for nylig racerbanen Sturup Raceway i Sydsverige. Her blev han vist rundt på det imponerende anlæg af Jan Møllegaard fra RaceBusiness. Undervejs fik Bengt Sundstrøm en hæsblæsende køretur i flere hidsige racerbiler, eskorteret af professionelle racerchauffører, der demonstrerede bilernes utrolige accelerationsevne og hastighed. Efter køreturen satte RaceBusiness en unik oplevelse på auktion for dig, som har biler, benzin og motorløb i blodet. Du kan nu byde på en eksklusiv Formel 1 rejse til Hanoi, hvor hele Formel 1 verdenen larmende og rullende indtager storbyens gader i april 2020. Du indlogeres på det 5-stjernede luksushotel Pan Pacific i Hanoi, hvorfra man nemt oplever den fascinerende storbys kultur, seværdigheder og restaurationsliv.
 Till toppen
Use of this website implies full acceptance of the conditions of purchase and sale as well as the rules and regulations concerning personal data policy.
Copyright Lauritz.com 2004-2019