Danmarks Indsamling 2022
Danmarks Indsamling er hele Danmarks indsamling og traditionen tro er Lauritz.com også med i år. Igennem årene har vi sammen samlet mange penge ind i form af unikke og spændende oplevelser blandt andet fra landets kommuner, frokoster og middage med diverse politikere, unikke oplevelser og særlige ting på auktion, og i år er ingen undtagelse. Auktionerne løber frem til og med d. 29. januar. Mulighederne er mange, unikke og alle til fordel for Danmarks Indsamling 2022.

Se listen over alle auktionerne her

Danmarks kommuner, politikere, håndboldstjerner og andre støtter Danmarks Indsamling 2022


Danmark på auktion    Politikere på auktion
     
 Igen i år har de danske kommuner bidraget med helt unikke og egnsbestemte oplevelser, som du kan byde på. Byd f.eks på en helikoptertur med Esbjerg kommune, en oplevelse 66 mio. år tilbage i tiden med Stevns kommune eller en dag med speedway World Champion Nicki Pedersen med Vejen kommune. Alt dette og meget mere kan du byde på, når kommunerne sætter lokale oplevelser på auktion. Se hele listen over auktioner fra Danmarks kommuner her    Som tidligere har du også i år mulighed for at drøfte dine politiske holdninger eller blot møde nogle af folketingets politikere. En lang række politikere har doneret en middag, frokost eller oplevelse med sig selv til fordel for Danmarks Indsamling. Byd blandt andet på en middag for 2 med Kristian Thulesen Dahl, frokost med Søren Pape Poulsen eller diskuter dine synspunkter med Pia Kjærsgaard. Se og byd på dem alle lige her
     
 Håndboldherrerne    Andre spændende auktioner
     
 I år kan du som noget helt ekstraordinært byde på unikke herrehåndbold landsholdstrøjer doneret af Dansk Håndbold Forbund og Norlys fra kampen mod Norge den 8. januar 2022. Trøjerne findes kun i denne udgave. Byd på din håndboldfavorit her
  Sidst men ikke mindst har du mulighed for at byde på en række, ikke ofte, udbudte auktioner som spænder fra startnumre til Copenhagen Marathon, 1 års forbrug af Toms slikposer, spændende foredrag med blandt andre Markus Grigo fra Den Store Bagedyst, kunstværker, dykkeroplevelser i Kattegatcentret og meget, meget mere. Se og byd med her
Danmarks Indsamling 2022: Hjælp coronakrisens børnCoronapandemien har forandret vores verden, uanset hvor vi bor. I Danmark er afstand og restriktioner igen blevet en del af vores liv, og epidemien gør hverdagen svær for mange. Men i verdens fattigste lande er situationen langt mere katastrofal. Børnedødeligheden stiger, fattigdommen vokser, og hvor nøden før var stor, er den nu ekstrem. Det vil kræve år, før verdens fattigste har kæmpet sig tilbage til niveauet før pandemien.
Derfor kalder Danmarks Indsamling igen i år på danskernes store hjerte. Sammen kan vi give børnene i verdens fattigste lande nyt håb om en bedre fremtid og nye muligheder på trods af corona. Med bæredygtige udviklingsprojekter i 12 lande, kan vi hjælpe dér, hvor nøden er størst, men også dér, hvor katastrofen er stille og let bliver overset. Vi kan sikre, at børnene får adgang til rent drikkevand; at de får uddannelse og beskyttelse; at der er en læge, der kan hjælpe, og en voksen, der kan give dem den omsorg, de har brug for.

Danmark er et lille land med et stort hjerte. Vi har en lang tradition for at se ud over egne grænser. Lad os stå sammen og gøre det endnu engang. Coronakrisens børn har akut brug for vores hjælp.

Vær med, når hele Danmark samler ind i den gode sags tjeneste lørdag den 29. januar 2022. Læs mere om Danmarks Indsamling her

 Til toppen

SÅ NEMT ER DET AT SÆLGE PÅ LAURITZ


1. Vurdering af din vare
Så får du en god ide om, hvad du kan få for den. Vores vurderingseksperter kan træffes på telefon, i vores auktionshuse og online.
2. Opskrivning af vare
Din vare indleveres i et auktionshus (vi kan hjælpe med transport). Her beskrives den, ligesom vi tager professionelle fotos, inden varen sættes på auktion.
3. På auktion
Lauritz.com har ca. 3 mio. kunderegistreringer og 4. mio. online besøg om måneden, så din vare eksponeres massivt overfor et købestærkt publikum.
4. Modtag betaling
Din fortjeneste udbetales direkte til din bankkonto.
Brug af dette website forudsætter accept af aftalerne om købs- og salgsvilkår samt persondatapolitik.
Copyright Lauritz.com 2004-2021