Bæredygtighed og verdensmål

Bæredygtighed og verdensmål

Hos Auktionshuset.com er både FN's verdensmål og bæredygtighed en helt naturlig del af forretningen. Faktisk er hele auktionsbranchen bygget på en både bæredygtig og historisk bevidst tilgang til verden omkring os.

Bæredygtighed og social ansvarlighed har været en del af vores identitet siden vores allerførste online auktion gik i luften i slutningen af 1999. Den første vare, der opnåede hammerslag -lillejuleaften endda-, var Knud Kyhns fine, liggende føl i stentøj med sungglasur for Royal Copenhagen. Føllet findes i mange eksemplarer og vi har gennem årene solgt det mange gange og gjort mange købere glade. Og skæbnen vil, at lige netop dyrefigurer i både glaseret og uglaseret stentøj har opnået en veritabel renæssance de seneste par år. Så Knud Kyhns smukke føl får nu igen hæderspladsen på reolen eller i vindueskarmen.

Siden denne allerførste auktion har Auktionshuset.com været på forkant med den cirkulære økonomi. Og haft en vision om at demokratisere auktionsbranchen og gøre bæredygtige handler tilgængelige for alle.

Bæredygtig forretning

En bæredygtig forretning

Auktionshuset.com har i sin natur altid været en bæredygtig forretning. Der formidles genbrug, hvor utallige skatte dagligt skifter hænder.

Læs mere ➜

En bæredygtig hverdag

Vi ser ofte at kunder kommer tilbage med det de i sin tid har købt, for igen at sælge og dermed fortsætte genbrugscyklussen.

Læs mere ➜

Et bæredygtigt mindset

Velgørenhed, social ansvarlighed og omtanke for den verden vi er en del af har altid været en vigtig del af Auktionshuset.com.

Læs mere ➜

Bæredygtig i sin natur

Auktionsbranchen har qua sin natur altid været bæredygtig. Gennem århundreder har millioner og atter millioner af brugte vintageskatte byttet hænder og hjem i en bæredygtig cyklus på tværs af generationer, demografi og geografi.

Hos Auktionshuset.com formidler vi overvejende salg af brugte varer mellem private. Både det billige og det helt dyre. Mange af de varer, der er på auktion hos os lige nu, har vi set før. Og lige præcis dét er en afgørende tendens i tiden: Vi køber alle sammen brugt.

Vores platform har dannet ramme for mange genbrugshandler gennem tiden. Vi formidler mere end 150.000 auktioner årligt og vi er stolte af den reduktion i CO2, det har skabt og stadig skaber, hver gang I byder på brugt i stedet for at købe nyt.

Vil du leve mere bæredygtigt?

Sådan arbejder vi med verdensmålene

Hos Auktionshuset.com arbejder vi med verdensmålene. Verdensmålene udgør 17 konkrete mål, som alle FN’ lande har forpligtet sig til at hjælpe med til at nå. Målene skal afskaffe fattigdom og sult, reducere uligheder, sikre god uddannelse og bedre sundhed til alle, anstændige jobs og mere bæredygtig økonomisk vækst.

Ingen kan ændre verden alene, men alle kan gøre deres og sammen når vi langt.

Klik på grafikken og bliv klogere på, hvordan vi arbejder med udvalgte verdensmål.

icon

4
Kvalitets-uddannelse

icon

8
Anstændige jobs og økonomisk vækst

icon

13
Klimaindsats

icon

17
Partnerskab for handling

icon

15
Livet på land

icon

1
Afskaf fattigdom

icon

12
Ansvarligt forbrug og produktion

 

Tag del i den cirkulære økonomi

Auktionshuset.com er stedet hvor du kan sælge og købe secondhand, vintagemøbler og unikke varer med omtanke for den verden vi er en del af.


Gratis vurdering

Alle varer


 Til toppen