Back to lot
Email a friend
Recipients email address:
Sender:
Your comments about the lot:
Security check:
This security check is not required, if you log in here
 
En eksklusiv køretur som passager i den danske superbil Zenvo ST1 - FDM Jyllandsringen d. 29. maj 2010
Sportscar Event 2010 tilbyder dig, som eneste sted i verden, muligheden for en helt enestående og eksklusiv oplevelse, som codriver i verdens nyeste superbil - Zenvo ST1.

Bilen har 1.104 HK i højeste trim og accelerere fra 0 - 100 km/t på bare 3,0 sek. Topfarten er elektronisk begrænset til 375 km/t, hvilket burde række for de fleste.

Zenvo bliver dog ikke hvermandseje, dels på grund af prisen på ca. 900.000€ uden afgift og dels på grund af den stærkt begrænsede produktion på bare 15 stk. Bilen er et helt igennem danske projekt, designet af det danske design firma Hermann og Brandt og produceret på Sjælland.

Du får 2 omgange som passager i bilen på en racerbane. Helt unik chance for en prøvetur i bilen. End ikke rige arabere prøvekører bilen - de køber den bare.

Zenvo er i en klasse for sig - hvor kun Bugatti Veyron med hiv og sving kan hægte sig på.

Der køre 3 eksklusive codriverture på FDM Jyllandsringen lørdag den 29. maj 2010 mellem kl. 12.00 - 12.30. Børnecancerfondens Sportscar Event afvikler deres årlige velgørenhedsarrangement samme dag, så der vil være ca. 40 andre eksotiske sportsvogne at se på, høre og købe en køretur i. Banen lukkes i perioden hvor Zenvo ST1 afvikler de eksklusive codriverture, så der bliver god plads til give bilen fuld gas.

Byd løs på denne eksklusive chance for en køretur i bilen. I prisen er indeholdt gratis adgang til arrangementet for 5 personer.

Hele beløbet (hammerslag, gebyr og salær) fra auktionen går til Børnecancerfonden, Lauritz.com donerer således også salæret.

I 2009 afleverede arrangementet Børnecancerfondens Sportscar Event en check på kr. 1,2 mio. til Børnecancerfonden. Hvis du ikke får "hammerslag" på en af køreturene, så mød op alligevel. Det er altid en stor oplevelse, og vores motto er "fra drengedrøm til virkelighed". Læs mere om Børnecancerfondens Sportscar Event på www.sportscarevent.dk.

Bemærk: Køber har ingen fortrydelsesret på denne auktion, da der er tale om en oplevelse og ikke en fysisk vare.
 Back to top
Use of this website implies full acceptance of the conditions of purchase and sale as well as the rules and regulations concerning personal data policy.
© Lauritz.com 2004-2022